Országúti

További hírek

Összefoglaló


Országúti korábbi hírek:

12

Vuelta hírmorzsák a 10. szakaszt követően: Primoz Roglic mindent vitt, újra övé a piros trikó

2020.10.31. - A tizedik etap befutóját megelőző emelkedőn a hegyi összetett éllovasa Guillaume Martin (Cofidis) nyitotta meg a hajrát, ám a legjobban Primoz Roglic (Team Jumbo-Visma) bírta a végét megnyerve ezzel a szakaszt Felix Grossschartner (Bora-hansgrohe) és Andrea Bagioli (Deceuninck-Quick Step) előtt. Az aktuális szlovén bajnok már harmadszor ünnepelhetett az idei viadalon.


Vuelta hírmorzsák a 9. szakaszt követően: megoszlanak a vélemények Bennett hátrasorolásáról

2020.10.30. - A kilencedik etap hajráját a Bora-hansgrohe csapata vezette fel, ám a leggyorsabb ezúttal is Sam Bennett (Deceuninck-Quick Step) volt, aki ezzel már a második etapgyőzelmét szerezhette volna (ami egyben csapata 100. háromhetes sikerének ígérkezett), ám a zsűri utólag hátrasorolta az írt, aki kétszer is meglökte vállal Emil Liepinst (Trek-Segafredo), így Pascal Ackermann (Bora-hansgrohe) nyerte a szakaszt.


Vuelta hírmorzsák a 8. szakaszt követően: éleződik a csata Carapaz és Roglic között

2020.10.29. - Primoz Roglic: az érzéseimre támaszkodtam A Spanyol Körverseny címvédője a szlovén Primoz Roglic nyerte a viadal nyolcadik szakaszát, ezzel az összetett második helyére előrelépve. „Pályafutásom során első alkalommal vágtam neki úgy egy hegynek, hogy nem jártam be azt előtte, nem ismertem. Nehéz mászás volt, az érzéseimre támaszkodtam. Fontos az etapgyőzelem és az is fontos, hogy sikerült csökkentenem az összetettbeli hátrányom” – mondta a Team Jumbo-Visma kerékpárosa a befutót követően.

12